Olijfzeep - 100 gr

DROGE HUID. Olijfzeep is heel mild door het hoge percentage oleïne in olijfolie. Hierdoor schuimt het vlak zonder grote bellen en verzorgt het je huid. Het werkt hydraterend en verzachtend. Olijfolie wordt al duizenden jaren verzeept.

Werfzeep verzeept koudgeperste extra virgin olijfolie uit Spanje, samen met huisgestookt olijfbladhydrolaat uit Puglia. In de lente stuurt Andreas van de prachtige Pugliaanse biologische olijfgaard La Lamia hen een enorme voorraad vers olijfblad. Dit destilleren ze in het zeepatelier tot heerlijk verzachtend en herstellend olijfbladhydrolaat.

€ 5,95
Inclusief BTW
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Een hydrolaat ontstaat als bijproduct van de distillatie van etherische oliën. Het is een water dat de kracht van de plant bevat. Daarom is deze olijfzeep zo bijzonder. Hij bevat niet enkel olie, maar ook dit concentraat van alle krachtige eigenschappen van olijfblad.

Deze zeep bevat geen essentiële oliën, en is dus perfect voor wie niet houdt van sterke geuren of er allergisch aan is.

Deze zepen zijn ambachtelijk en handgemaakt in de zeepziederij van Werfzeep in Utrecht. Ze zijn 100% natuurlijk, en dus niet alleen zacht voor je huid, maar ook voor je omgeving. Werfzeep werkt met ingredienten die food-grade zijn, wat betekent dat ze eigenlijk voor consumptie bestemd zijn. Zo krijg je een ultra rijke en kwalitatieve zeep. Volledig plantaardig en palmolievrij.

Gebruiksaanwijzing: 

Laat schuimen met wat water, spoel na gebruik af en berg de zeep op op een droge plaats. Zo kan de zeep uitharden en heb je er langer plezier van.

Ingrediënten:

Verzeepte olijfolie; water; olijfbladhydrolaat.

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Nederland
Soort huid
Droge tot zeer droge huid

Specifieke referenties

Over Werfzeep

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Olijfzeep - 100 gr (5.95 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen