Lavendelzeep - 100 gr

NORMALE TOT DROGE HUID. Dit is lavendelzeep zoals je het mag verwachten: diep geurend naar lavendel. De geur komt volledig van etherische lavendula angustifoliaolie. Deze klassieke lavendel groeit van nature op Zuid-Europese droge, kalkrijke grond en heeft meer frisheid dan haar zoetere gecultiveerde zusje lavandin. De lavendelbloemen die op het laatste moment door de zeep geroerd zijn komen uit de zeepkruidentuin.

Lavendel' komt van het Latijnse woord 'lavare', 'wassen'. Lavendel is dan ook diep reinigend, het verlicht pijn, werkt enerverend en antiseptisch en ondersteunt herstel van de huid. Het reinigt lichaam en geest, de geur werkt zeer ontspannend.

€ 6,95 (incl. btw)
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Deze zeep bevat, naast lavendel, ook de subliem verzorgende arganolie, dat als bijnaam, 'vloeibaar Marokkaans goud' heeft. Doordat de noten van de arganboom handmatig moeten geoogst en verwerkt worden, is deze olie zeldzaam en duur.

Deze zepen zijn ambachtelijk en handgemaakt in de zeepziederij van Werfzeep in Utrecht. Ze zijn 100% natuurlijk, en dus niet alleen zacht voor je huid, maar ook voor je omgeving. Werfzeep werkt met ingrediënten die food-grade zijn, wat betekent dat ze eigenlijk voor consumptie bestemd zijn. Zo krijg je een ultra rijke en kwalitatieve zeep. Volledig plantaardig en palmolievrij.

Gebruiksaanwijzing: 

Laat schuimen met wat water, spoel na gebruik af en berg de zeep op op een droge plaats. Zo kan de zeep uitharden en heb je er langer plezier van.

Ingredienten:

Verzeepte oliën van olijf, kokos en cacaoboter; water; arganolie; etherische lavendelolie; castorolie; lavendelbloemen; alkanetwortelextract. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Nederland
Soort huid
Normale tot droge huid
Over Werfzeep

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Lavendelzeep - 100 gr (6.95 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen