Karitézeep - 100 gr

ZEER DROGE HUID. Karitézeep is een extra milde zeep, gemaakt van vier zeer rijke en verzorgende ingrediënten: karitéboter (ook bekend als shea butter), cacaoboter, avocado-olie en jojobaolie. De juiste melange levert een ontzettend rijke, fijne zeep op met zacht, romig schuim. De geur is mild omdat deze niet is toegevoegd, maar in de verte herken je karité- en cacaoboter. Zonder etherische oliën.

€ 6,75 (incl. btw)
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Karitézeep is van nature vrij van allergenen en dus geschikt voor de meest gevoelige huid. De natuurlijke oliën zorgen voor een heerlijk gehydrateerde en zachte huid.

Deze zepen zijn ambachtelijk en handgemaakt in de zeepziederij van Werfzeep in Utrecht. Ze zijn 100% natuurlijk, en dus niet alleen zacht voor je huid, maar ook voor je omgeving. Werfzeep werkt met ingrediënten die food-grade zijn, wat betekent dat ze eigenlijk voor consumptie bestemd zijn. Zo krijg je een ultra rijke en kwalitatieve zeep. Volledig plantaardig en palmolievrij.

Gebruiksaanwijzing: 

Laat schuimen met wat water, spoel na gebruik af en berg de zeep op op een droge plaats. Zo kan de zeep uitharden en heb je er langer plezier van.

Ingrediënten:

Verzeepte karitéboter en cacaoboter; water; avocado-olie; jojobaolie. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Nederland
Soort huid
Droge tot zeer droge huid
Over Werfzeep

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Karitézeep - 100 gr (6.75 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen