Groene kleizeep - 100 gr

GEMENGDE HUID. Groene kleizeep ondersteunt de reiniging van de huid zonder deze uit te drogen. De klei reinigt diep en onttrekt onzuiverheden. Hamamelis bevordert de stofwisseling van de huid en wordt al sinds jaar en dag gebruikt om zijn ontstekingswerende, samentrekkende en ontsmettende eigenschappen. Melisse en Oost-Indische kers kalmeren de onrustige huid.

Deze zeep is gericht op ondersteuning van de huid bij acneproblemen maar is ook fijn voor de normale huid. Dus mocht je op de geur vallen zonder dat je huidproblemen hebt, schrik dan niet: groene kleizeep is ook geschikt als verzorgende douchezeep bij een gezegende huid.

€ 5,95
Inclusief BTW
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Groene kleizeep geurt diep fris door de mix van etherische oliën van rode tijm, rozemarijn, pepermunt en eucalyptus en tea tree. Deze geven een helder hoofd, stimuleren de doorbloeding en werken licht ontvettend.

Deze zepen zijn ambachtelijk en handgemaakt in de zeepziederij van Werfzeep in Utrecht. Ze zijn 100% natuurlijk, en dus niet alleen zacht voor je huid, maar ook voor je omgeving. Werfzeep werkt met ingredienten die food-grade zijn, wat betekent dat ze eigenlijk voor consumptie bestemd zijn. Zo krijg je een ultra rijke en kwalitatieve zeep. Volledig plantaardig en palmolievrij.

Gebruiksaanwijzing: 

Laat schuimen met wat water, spoel na gebruik af en berg de zeep op op een droge plaats. Zo kan de zeep uitharden en heb je er langer plezier van.

Ingrediënten:

Verzeepte oliën van olijf, kokos en cacaoboter; water; etherische oliën van eucalyptus, rozemarijn, pepermunt, tea tree en rode tijm; castorolie; groene klei; extracten van Oost-Indische kers, hamamelisbast en -blad en citroenmelisse. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Nederland
Soort huid
Gemengde huid

Specifieke referenties

Over Werfzeep

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Groene kleizeep - 100 gr (5.95 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen