Zeep La Vahiné - 100gr

GEMENGDE HUID. Licht, floraal en fluweelachtig: La Vahiné geeft je een zomerhuid. De roze klei reinigt je huid en geeft ze een wonderlijke gloed. De karitéboter geeft een royale beschermingsbarriere. De combinatie van essentiële oliën die talgregulerend zijn, zorgt voor een fris en heldere huid, de hele dag lang. De oliën van Ylang Ylang, Zoete Sinaasappel en Atlasceder brengen je naar tropische en warme oorden.

€ 4,25
Inclusief BTW
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

La Vahiné is een zachte zeep die je huid een zomerse gloed geeft. Met een heerlijk floraal en warm parfum.

De 100% natuurlijke zeep is gemaakt via een ambachtelijk, koud proces. Door de ingredienten niet te verhitten na het verzepen, gaat geen enkel verzorgend element verloren. Ook is de zeep 'overvet' of 'surgras'. Wat betekent dit precies? De zeep is verrijkt met voedende en herstellende oliën en boters, zodat je huid zacht en gevoed aanvoelt na het wassen.

Gebruiksaanwijzing:

Bewaar de zeep in een doosje, of buiten de douchecel, zodat hij mooi kan drogen en je hem langer kan gebruiken. De bar is volledig natuurlijk, wat betekent dat hij niet enkel lief is voor je huid, maar ook voor je omgeving. Volledig plantaardig.

Ingrediënten:

Olijfolie, Kokosolie, Karitéboter, Zonnebloemolie, Wonderolie, Glycerine, Water, essentiële oliën van Ylang Ylang, Zoete Sinaasappel, Atlasceder. De zeep krijgt een mooie terracotta kleur dankzij de roze klei, die je huid ook zacht reinigt en lumineus maakt. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Frankrijk
Soort huid
Gemengde huid

Specifieke referenties

Over Clémence & Vivien

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Zeep La Vahiné - 100gr (4.25 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen