Zeep Le Pagnol - 100gr

DROGE OF BESCHADIGDE HUID. Relaxerend, fris en verzachtend: Le Pagnol vervoert je naar de zonovergoten lavendelvelden in het zuiden. Dit is echt een klassieker. De essentiële olie van lavendel zorgt niet enkel voor een heerlijk parfum, maar kalmeert de geest in stresssituaties. De huid wordt beschermd tegen allergieën en irritaties.

€ 4,25
Inclusief BTW
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Deze zeepbar is kalmerend en beschermend, terwijl hij doet denken aan zonnige oorden. De olie van lavendel verzacht allergieën, irritaties en beschadigingen van de huid.

Deze 100% natuurlijke zeep is gemaakt via een ambachtelijk, koud proces. Door de ingrediënten niet te verhitten na het verzepen, gaat geen enkel verzorgend element verloren. Ook is de zeep 'overvet' of 'surgras'. Wat betekent dit precies? De zeep is verrijkt met voedende en herstellende oliën en boters, zodat je huid zacht en gevoed aanvoelt na het wassen.

Gebruiksaanwijzing:

Bewaar de zeep in een doosje, of buiten de douchecel, zodat hij mooi kan drogen en je hem langer kan gebruiken. De bar is volledig natuurlijk, wat betekent dat hij niet enkel lief is voor je huid, maar ook voor je omgeving. Volledig plantaardig.

Ingrediënten:

Olijfolie, Kokosolie, Karité-olie, Zonnebloemolie, Glycerine, Water, essentiële olie van lavendel. De lichtpaarse kleur krijgt deze zeep door het natuurlijke poeder van ossentongwortel, een klein, felblauw bloemetje uit het zuiden. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Frankrijk
Soort huid
Beschadigde huid
Normale tot droge huid

Specifieke referenties

Over Clémence & Vivien

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Zeep Le Pagnol - 100gr (4.25 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen