Zeep L'Emir - 100gr

GEMENGDE HUID. Donker, houtachtig en versterkend: Een krachtige en aromatische zeep, met een weelderige mousse. Deze bar is een ijzeren hand in een fluwelen handschoen! Geeft energie en zuivert de huid dankzij natuurlijke actieve kool. De essentiële olie van Atlasceder geeft een warm en houtachtig aroma.

€ 4,25 (incl. btw)
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Een krachtpatser met een geur die helemaal op de voorgrond treedt. De actieve kool neemt onzuiverheden op en maakt je huid weer 100% puur. Deze 100% natuurlijke zeep is gemaakt via een ambachtelijk, koud proces.

Door de ingrediënten niet te verhitten tijdens het verzepen, gaat geen enkel verzorgend element verloren. Ook is de zeep 'overvet' of 'surgras'. Wat betekent dit precies? De zeep is verrijkt met voedende en herstellende oliën en boters, zodat je huid zacht en gevoed aanvoelt na het wassen.

Gebruiksaanwijzing:

Bewaar de zeep in een doosje, of buiten de douchecel, zodat hij mooi kan drogen en je hem langer kan gebruiken. De bar is volledig natuurlijk, wat betekent dat hij niet enkel lief is voor je huid, maar ook voor je omgeving. Volledig plantaardig.

Ingrediënten:

Olijfolie, Kokosolie, Karité-olie, Zonnebloemolie, Wonderolie, Glycerine, Water, essentiële olie van Atlasceder. De actieve kool geeft dit blok zeep zijn zwarte kleur, maar reinigt en zuivert tegelijkertijd ook je huid van imperfecties en vervuilingen. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Frankrijk
Soort huid
Gemengde huid
Over Clémence & Vivien

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Zeep L'Emir - 100gr (4.25 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen