Zeep Le Ghandi - 100gr

NORMALE HUID. Herstellend, ontspannend en energie-opwekkend: Le Ghandi geeft je een energieboost tijdens de douche. Natuurlijke klei en kool reinigen op een actieve wijze je huid en de zijdeachtige mousse van wonderolie voedt je huid op en top. De samenstelling van de natuurlijke essentiële oliën van patchouli, eucalyptus en citroen, geeft je een energetisch en positief gevoel.

€ 4,25 (incl. btw)
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Een heerlijk geurende zeep met een opvallende 70's vibe, voor een energieke start van de dag!

Deze 100% natuurlijke zeep is gemaakt via een ambachtelijk, koud proces. Door de ingredienten niet te verhitten na het verzepen, gaat geen enkel verzorgend element verloren. Ook is de zeep 'overvet' of 'surgras'. Wat betekent dit precies? De zeep is verrijkt met voedende en herstellende oliën en boters, zodat je huid zacht en gevoed aanvoelt na het wassen.

Gebruiksaanwijzing:

Bewaar de zeep in een doosje, of buiten de douchecel, zodat hij mooi kan drogen en je hem langer kan gebruiken. De bar is volledig natuurlijk, wat betekent dat hij niet enkel lief is voor je huid, maar ook voor je omgeving. Volledig plantaardig.

Ingrediënten:

Olijfolie, Kokosolie, Karité-olie, Zonnebloemolie, Wonderolie, Glycerine, Water, essentiële oliën van eucalyptus, patchouli en citroenzeste. Actieve ontgiftende kool geeft de zeep zijn mooie zwarte swirls. De rode accenten worden gemaakt door de zuiverende roze klei. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Biologisch
Land van oorsprong
Frankrijk
Soort huid
Normale tot droge huid
Over Clémence & Vivien

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Zeep Le Ghandi - 100gr (4.25 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen