Tandpasta Lolly 'Peppermint'

Tandpasta zonder het water of de verpakking. 1 lolly zorgt voor evenveel tandpasta als 2 klassieke tubes! Zero waste, 100% natuurlijk en veganistisch.  De lolly is bestand tegen vochtige ruimtes zoals de badkamer! Schuim in overvloed en een frisse portie pepermunt en dit alles op een leuk houten stokje!

€ 8,50
Inclusief BTW
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Verwante producten
Geen items
Waarom is dit product interessant?

Hoe gebruik je een tandpasta lolly?

Maak uw tandenborstel nat met warm kraantjeswater en wrijf een paar keer over de tandpasta lolly. Er is niet veel tandpasta nodig om doeltreffend te zijn aangezien uw speeksel het vermenigvuldigt.

Poets uw tanden zoals u vroeger met uw oude tandpasta deed en spoel uw mond. Onze tandpasta lolly bevat essentiële pepermuntolie voor een aangename smaak en geur.

Bewaring

Op een zeepschaaltje, in uw tandenborstelhouder, in een glaasje of gewoon terug in zijn doosje, aan opbergmogelijkheden geen gebrek! De tandpasta lolly is in blok en bevat dus geen water. Bovendien is het water die de groei van bacteriën mogelijk maakt. U kan hem dus hygiënisch bewaren zonder enkel probleem. De tandpasta lolly is antibacterieel en kan dus geen bacteriën doorgeven.

Goed om weten

Dit product draagt zowel het label van ‘Cruelty Free & Vegan’ als dat van ‘Slow Cosmétique’!

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar, aangezien het product essentiële olie bevat. 

Als u aan homeopathie doet wacht dan een halfuur alvorens de tandpasta lolly te gebruiken. Zo kan de essentiële pepermuntolie uw behandeling niet beïnvloeden. Dit advies geldt voor alle producten waar essentiële pepermuntolie in verwerkt zit.

Samenstelling ingrediënten

Calcium Carbonate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Stearic Acid, Sodium Cocoyl Isethionate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Coconut Fatty Acid, Sodium Isethionate, Aqua/Water, Limonene

* Bio Gecertificeerd 

Verduidelijking van de plantaardige ingrediënten

  • Cocos nucifera oil*: Kokosnootolie die een voedend effect heeft voor het tandvlees
  • Sodium cocoyl isethionate, sodium isethionate : Oppervlakte- actieve stoffen die voor een zachte en reinigende mousse zorgen.
  • Acide stéarique: Komt uit olijfolie en zorgt ervoor dat de tandpasta lolly stolt
  • Mentha piperita oil*, limonene : Essentiële pepermuntolie voor een frisse geur en smaak. Limonene is een bestanddeel van deze essentiële olie die verplicht moet worden vermeld op de verpakking om personen met een allergie te verwittigen.
  • Aqua/Water : Enkele druppels water die nodig zijn om de pasta zachter te maken zodat we hem zonder problemen in vorm kunnen aanbrengen.

Verduidelijking van de mineralen

  • Calcium carbonate : Calciumcarbonaat reinigt de tanden. Het is het eerste ingrediënt dat vermeld staat en voornamelijk ook het hoofdingrediënt.

Gewicht: 17g

Veel gestelde vragen

  • Kan ik mijn tandpasta lolly in de natuur op een trektocht gebruiken? Uiteraard! 100% van de ingrediënten zijn natuurlijk! U kan uw tanden dus poetsen in de bergen of rivier zonder enige vervuiling te veroorzaken.
  • Kan de tandpasta lolly gebruikt worden door kinderen? Vanaf drie jaar is de tandpasta lolly zeker geschikt voor kinderen. U moet wel zeker zijn dat het kind de tandpasta uitspuwt en niet inslikt.
  • Kan de tandpasta lolly gebruikt worden met een elektrische tandenborstel? De vibraties van een elektrische tandenborstel zijn iets te hevig voor onze tandpasta lolly. We raden aan om de elektrische tandenborstel nat te maken, een paar keer over de tandpasta lolly te wrijven en hem dan pas aan te zetten.
Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Vegan
Land van oorsprong
Frankrijk

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Tandpasta Lolly 'Peppermint' (8.5 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen