Verticale tuin Karoo 40x40 cm

Karoo is een verticale tuinwand, gemaakt uit gerecycleerd plastic. Het vierkante bloembakje is in negen compartimenten verdeeld. De plantjes worden tegengehouden door vilten lapjes, zodat ze niet uit het kader kunnen vallen. Naast een modern en strak design, is Karoo ook heel gebruiksvriendelijk.Aan de bovenkant van het kader is een gleufje gemaakt waardoor je water kunt gieten. Zo kunnen je je planten heel gemakkelijk en zonder ingewikkelde kunstgrepen water geven.

Karoo is heel eenvoudig te installeren. Je hoeft enkel twee vijsjes in de muur te schroeven en zo de Karoo op te hangen.

Opgelet: exclusief micro-drip en planten

€ 65,00 (incl. btw)
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Geen items
Waarom is dit product interessant?

Karoo is het concept van Jiri Vermeulen, dat door het Belgische bedrijf Karoo wordt uitgevoerd. Vermeulen ontwierp het object voor zijn afstudeerproject als product designer. D&M Depot heeft dit ontwerp in productie genomen, dit in samenwerking met Belgische fabrikanten. Dit maakt Karoo een uniek en Belgisch product, dat een duurzame visie met zich mee brengt.

Heb je een grote collectie Karoos hangen? Dan kan je deze ook aansluiten op een microdrip systeem. Dit is een irrigatiesysteem, dat via slangetjes perfecte hoeveelheden water doorgeeft aan je plantjes.

Productdetails
Over Karoo

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Verticale tuin Karoo 40x40 cm (65 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen