Onze favoriete producten voor februari

Door
Onze favoriete producten voor februari

Deze maand verzamelden we onze favoriete producten. Deze fijne, mooie en praktische hebbedingen wil je in je leven!

Natuurlijke houten schuurborstel

Natuurlijke houten schuurborstel

Ben je op zoek naar een alternatief voor ijzersponsjes of een plastic afwasborstel? Deze plastic free pannenborstel is gemaakt van FSC hout en natuurlijke sisal vezels. 100% natuurlijke en hernieuwbare materialen dus.

borstel - €2,95

Terre de Savon

Terre de Savon

De Terre de Savon wordt soms ook wel tuinierszeep genoemd. De poreuze kleisteen bevat vloeibare zeep en scrubt je handen terwijl je ze inzeept. Zo zijn zwarte vingers onmiddellijk verleden tijd!

Maar er is nog meer! Je kan de kleisteen opnieuw opladen als hij niet meer schuimt. Je hoeft daarvoor enkel de steen een nachtje in vloeibare zeep te leggen. De steen zuigt de zeep op en is terug klaar om te gebruiken! Een 100% natuurlijke scrub, zonder microbeads!

Terre de savon - €8,00

Tradescantia Zebrina

Tradescantia zebrina

Deze plant heeft het Fair Flora label. Met dit label verbinden kwekers zich ertoe om de ecologische voetafdruk van de plant van zaadje tot plantje bij te houden. Daarnaast gaan ze actief bijhouden hoeveel energie ze hiervoor verbruiken en hebben ze een doelstelling om na twee jaar het energieverbruik minstens 5% te laten dalen.

Deze plant in het bijzonder, de Tradescantia Zebrina, is een heel makkelijke plant. De prachtige zilver-paarse ranken kunnen dagelijks wel tot 2,5 cm groeien. De plant heeft veel licht nodig en een vochtige grond, maar is een heel dankbare plant voor beginners.

Tradescantia Zebrina - €17,50

Eezym Vaatwasmachinereiniger

Eezym Vaatwasmachinereiniger

Soms merk je dat je afwas niet meer zo spic en span uit de vaatwasser komt zoals anders. Je vaatwasser heeft dan eens een reinigingsbeurt nodig. De enzymen in de reiniger van Eezym breken het vuil en vet in de machine af, blijven daarna aanwezig in de leidingen en zorgen zo nog eens voor het onderhoud van de machine. Je kan het poeder gebruiken tijdens een wasbeurt, dus je machine mag gevuld zijn, Zo hoef je geen water te verspillen.

Machinereiniger - €4,50

Kost Kamm Scheermes

Kost Kamm Scheermes

Na alle pakjes die je kocht voor anderen, mag je jezelf ook eens een cadeautje gunnen. Wat dacht je ervan om die wegwerpscheermesjes voorgoed achter je te laten en over te stappen naar een klassiek scheermes met losse mesjes?

Deze messen worden handgemaakt in Duitsland in een familie-atelier van prachtige duurzame houtsoorten. Meer weten over een safety razor?

Scheermes - €39,00

Verwante producten
Gerelateerde artikels
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen