Ik zoek nieuws m.b.t het volgende

Onze favoriete producten voor februari

Door
Onze favoriete producten voor februari

Deze maand verzamelden we onze favoriete producten. Deze fijne, mooie en praktische hebbedingen wil je in je leven!

Natuurlijke houten schuurborstel

Natuurlijke houten schuurborstel

Ben je op zoek naar een alternatief voor ijzersponsjes of een plastic afwasborstel? Deze plastic free pannenborstel is gemaakt van FSC hout en natuurlijke sisal vezels. 100% natuurlijke en hernieuwbare materialen dus.

borstel - €2,95

Terre de Savon

Terre de Savon

De Terre de Savon wordt soms ook wel tuinierszeep genoemd. De poreuze kleisteen bevat vloeibare zeep en scrubt je handen terwijl je ze inzeept. Zo zijn zwarte vingers onmiddellijk verleden tijd!

Maar er is nog meer! Je kan de kleisteen opnieuw opladen als hij niet meer schuimt. Je hoeft daarvoor enkel de steen een nachtje in vloeibare zeep te leggen. De steen zuigt de zeep op en is terug klaar om te gebruiken! Een 100% natuurlijke scrub, zonder microbeads!

Terre de savon - €8,00

Tradescantia Zebrina

Tradescantia zebrina

Deze plant heeft het Fair Flora label. Met dit label verbinden kwekers zich ertoe om de ecologische voetafdruk van de plant van zaadje tot plantje bij te houden. Daarnaast gaan ze actief bijhouden hoeveel energie ze hiervoor verbruiken en hebben ze een doelstelling om na twee jaar het energieverbruik minstens 5% te laten dalen.

Deze plant in het bijzonder, de Tradescantia Zebrina, is een heel makkelijke plant. De prachtige zilver-paarse ranken kunnen dagelijks wel tot 2,5 cm groeien. De plant heeft veel licht nodig en een vochtige grond, maar is een heel dankbare plant voor beginners.

Tradescantia Zebrina - €17,50

Eezym Vaatwasmachinereiniger

Eezym Vaatwasmachinereiniger

Soms merk je dat je afwas niet meer zo spic en span uit de vaatwasser komt zoals anders. Je vaatwasser heeft dan eens een reinigingsbeurt nodig. De enzymen in de reiniger van Eezym breken het vuil en vet in de machine af, blijven daarna aanwezig in de leidingen en zorgen zo nog eens voor het onderhoud van de machine. Je kan het poeder gebruiken tijdens een wasbeurt, dus je machine mag gevuld zijn, Zo hoef je geen water te verspillen.

Machinereiniger - €4,50

Kost Kamm Scheermes

Kost Kamm Scheermes

Na alle pakjes die je kocht voor anderen, mag je jezelf ook eens een cadeautje gunnen. Wat dacht je ervan om die wegwerpscheermesjes voorgoed achter je te laten en over te stappen naar een klassiek scheermes met losse mesjes?

Deze messen worden handgemaakt in Duitsland in een familie-atelier van prachtige duurzame houtsoorten. Meer weten over een safety razor?

Scheermes - €39,00

Verwante producten
Gerelateerde artikels
Een mening? Constructieve feedback? Laat het hier weten...
Leave a Reply
Can not connect to Instagram or you do not have permissions to get media from Instagram.
No media

Menu

 • Bekijk je leven door een groene bril met prachtige kamerplanten, organische meststoffen en innovatieve oplossingen voor een onkruidvrije moestuin.

  Bekijk alle producten

  Planten die bloeien in het najaar

  De zomer is voorbij, de tuin maakt zich klaar voor de herfst. Kleuren vervagen en bladeren vallen. Als je het vrolijke zomergevoel nog iets langer wil rekken, dan kan je bloemen en planten zaaien die in de herfst bloeien. Zo krijgt je tuin toch nog wat kleur, en kan je op mooie herfstavonden genieten van een mooie tuin met een dekentje.

  Lees meer > 

  5 luchtzuiverende planten

  De lucht in je huis is soms nog meer vervuild dan die in de buitenlucht! Dit kan je oplossen met planten die je lucht zuiveren. Deze planten nemen niet enkel de koolstofdioxide uit de lucht, maar ook de giftige stoffen. En je houdt er dan nog een mooi groen huis aan over als extra cadeautje.

  Lees meer >

 • Optimaliseer je huishouden en bespaar geld met kwaliteitsvolle en natuurlijke schoonmaakproducten, circulaire afvalbakken en handige accessoires.

  Bekijk alle producten

  Enzymen als milieuvriendelijk reinigingsproduct

  Eiwitten uit een biologisch gistingsproces zijn een efficiënte én milieuvriendelijke manier om voedingsresten aan te pakken.

  Lees meer >

  Geld uitsparen door afval te vermijden

  Restafvalzakken zijn duur en nog te vaak steken we ze vol met dingen die er eigenlijk niet thuishoren. Hieronder een lijst met enkele basistips om je afval beter te sorteren en te verminderen.

  Leer meer >

 • Geniet van gezellige en duurzame momenten in de keuken en aan tafel met een mooi assortiment van hoogwaardig keukengerei, leuke drinkflessen en opbergmogelijkheden.

  Bekijk alle producten

  Rare jongen, die BPA's

  Bisfenol-A, afgekort BPA. Iedereen kent de afkorting, niemand wil ze in zijn drankfles. Maar wat is BPA precies?

  Lees meer >

  Waar is de cichorei gebleven?

  Cichorei, als je er al van gehoord hebt, is het van horen zeggen van de bomma. Het substituut voor koffie dat men in schaarse tijden dronk om toch maar vaag de smaak van koffie te kunnen proeven. Want de smaak van cichorei lijkt lichtjes op die van koffie.

  Lees meer >

 • Relax en en ontstress met een goed geweten. Ontdek hier onze collectie verzorgingsproducten die goed zijn voor jezelf en voor de planeet, zoals natuurlijke zepen, klassieke scheermessen en zero waste oplossingen.

  Bekijk alle producten

  4 belangrijke ingrediënten van natuurlijke zepen

  Natuurlijke zepen worden gemaakt van plantaardige oliën en vetten. Elk van deze vetten heeft zijn eigen gunstige eigenschappen en toepassingen.

  Lees meer >

  Hoe gebruik je een safety razor?

  Scheren is voor veel mensen een karweitje waar ze liever niet aan beginnen. Het verlengt je tijd in de badkamer en leidt soms tot irritaties, ingegroeide haartjes en wondjes. Met een safety razor, een klassiek scheermes, kun je deze probleempjes na wat oefenen volledig vaarwel zeggen.

  Lees meer >

 • Apps die je het jaar duurzaam helpen inzetten

  Technologie zal ons misschien niet redden, maar het maakt ons leven toch wel simpeler! Om het nieuwe jaar perfect in te zetten kan je de volgende apps eens overwegen. Ze helpen je om duurzamere keuzes te maken, wat handig kan zijn voor de meesten van ons.

  Lees meer >

  Bewust verbruiken in en rond het huis

  Tijd om te inspireren! Dit jaar startten we Green Friday op. Zo willen we jou inspireren om beter te verbruiken en te consumeren. Ben jij ook op zoek naar manieren om beter te leven?

  Lees meer >

  Honger naar meer info?

  Zin in tips over hoe je kan je impact op de omgeving kan verlagen? Op onze blog krijg je regelmatig nieuwe artikels te lezen over diverse onderwerpen.

  Lees meer >

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Vertel het door ...

Om een verlanglijstje voor je bij te houden, kan je je best - volledig gratis - registreren

Sign in