Enzymen als milieuvriendelijk reinigsproduct

Door
Enzymen als milieuvriendelijk reinigsproduct

Iedereen die ene beetje meehelpt in het huishouden wordt er mee geconfronteerd: voedselresten, al dan niet hardnekkig, die blijven plakken aan borden, bestek, vloeren, buizen enz. Je kan uiteraard teruggrijpen naar de klassieke detergenten gebaseerd op chemische stoffen. Hoe straffer, hoe beter. Even schrobben en klaar is kees. Naast het moment van instant geluk bij het zien van een propere vaat, moeten we ons ook even afvragen waar al dat vuil én overblijvend detergent naar toe gaat. En dan merken we dat dit niet altijd zo kosjer is. Dus zochten we naar alternatieven. Zo kwamen we bij oplossingen op basis van enzymen, zoals deze van Eezym.

Een nieuw product? Eigenlijk niet. In de professionele wereld worden dergelijke oplossingen al meer dan 25 jaar gebruikt. En hoe komt het dan dat dit nog niet doorgedrongen is tot bij de gezinnen? Wellicht is gewoonte de grootste drempel. Aan ons om hier verandering in te brengen. Vooreerst enkele Paul Jambers vragen: wie zijn ze? waar komen ze vandaan? wat doen ze? waarom ze gebruiken?

Wat zijn enzymen?

 1. Enzymen zijn eiwitten van 100% natuurlijke oorsprong geproduceerd door een biotechnologische gisting.
 2. Enzymen versnipperen vuildeeltjes met een duizelingwekkende snelheid van 3 miljoen keer per 2. seconde. Waarom? De natuur verteert die micro-resten beter. 
 3. Een positief ingrediënt: enzymen vervuilen niet, en werken 3 x meer! Ze reinigen je huis, leidingen en uiteindelijk ook onze rivieren. Hoe vaker we ze gebruiken, hoe beter!

Waar komen ze vandaan?

Van de natuur! Enzymen zijn van microbiële oorsprong (bacteriën, gisten en schimmels). Dus 100% natuurlijke oorsprong. Ze worden door gisting verkregen, dus ook hernieuwbaar en duurzaam. De multi-enzymatische formules zijn het resultaat van jaren biotechnologisch onderzoek en experimenten.

Wat doen ze?

 • Het natuurlijk versnipperen van vuil heeft een ​​diepere reiniging tot gevolg. De enzymen ontvetten niet alleen, ze verwerken ook eiwitten of zetmeel.
 • Enzymen werken beter dan giftige chemicaliën op de markt. Snel en efficiënt, doen enzymen zelfs het werk voor u. Ogen dicht, adem even in en uit, en hop, klaar! Je zal 2X minder moeten schrobben.
 • Professionals over de hele wereld gebruiken enzymen al 25 jaar (pro’s zijn hier iets gevoeliger voor, want zij gebruiken gemiddeld 90 liter schoonmaakmiddelen per jaar, dat zijn veel giftige stoffen).

Waarom schoonmaken met oplossingen op basis van enzymen?

 • Efficiënt waar ze nodig zijn. De enzymen doen het werk beter dan de traditionele toxische schoonmaakmiddelen! 2 x minder schrobben, reinigen 10x sneller, 3x dieper.
 • 3 miljoen keer per seconde! Enzymen verknippen aan een razend snel tempo en lossen vuil in micro-deeltjes op
 • Enzymen doen hun werk zowaar maal 4: enzymen ruimen niet alleen vuil op, ze verwijderen ook achtergebleven restjes in uw machines, leidingen en uiteindelijk onze rivieren.
 • 100% natuurlijke oorsprong. Van microbiële oorsprong, enzymen zijn 100% hernieuwbaar en duurzaam. En gezien ze door hun werklust alle andere toxines in uw leidingen afbreken zijn ze wel 200% biologisch afbreekbaar.
 • Niet-toxisch Noch voor uw gezondheid (of voor pagadders die op 4 poten rondneuzen, noch voor de planeet
Verwante producten
Gerelateerde artikels
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen