Aaltjes tegen larven buxusmot 10 miljoen / 60 m²

Berscherm je buxusplanten op een natuurlijke manier tegen buxusmot

Hoe buxusmotten effectief bestrijden?

Controleer je buxus vanaf april regelmatig op dode blaadjes, kale takjes, bladskeletten en spinsel. Besproei de rupsen van zodra je ze opmerkt met aaltjes tegen buxusmot. Jonge larven zijn het best te bestrijden.

Omdat niet alle eitjes in één keer uitkomen is een nabehandeling met aaltjes of een ecologisch insecticide na 1 à 2 weken aanbevolen

€ 25,95
Inclusief BTW
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Aaltjes Steinernema feltiae & carpocapsae kunnen ingezet worden vanaf het moment dat de rupsen ontwaken en de bladeren van de buxus kaalvreten. Tussen april en september kunnen tot drie generaties rupsen verschijnen. Het is belangrijk dat je ze zo snel mogelijk bestrijdt wanneer ze op je buxus verschijnen.

De aaltjes-oplossing met een plantensproeier op de rupsen spuiten. Maak de planten door en door nat, zodat alle rupsen goed geraakt worden. Het is voor een goede bestrijding noodzakelijk om de rupsen te raken!

Gebruik steeds de totale inhoud van een pakje altijd in één keer, omdat de aaltjes niet homogeen verdeeld zijn in de verpakking.

De aaltjes kunnen het best ‘s avonds, met bewolkt weer of bij regen toegepast worden, zeker nooit in fel zonlicht! Los de aaltjes op in water volgens de bijgevoegde handleiding en verdeel ze over het te behandelen oppervlak. Roer het mengsel regelmatig goed door om het bezinken van de aaltjes te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing 

  • Je ontvangt thuis je bestelling aaltjes met gebruiksaanwijzing.
  • Je mengt ze met water en verspreidt ze met een plantensproeier. Richt er mee op de rupsen. Het is voor een goede bestrijding immers noodzakelijk om ze te raken!
  • Maak de planten voor de behandeling doornat. Op die manier creëer je een vochtige omgeving voor de aaltjes. Hierdoor kunnen zij zich gemakkelijker bewegen op zoek naar rupsen.
  • Spuit zeker aan de onderzijde van de bladeren, waar de rupsen zich vaak bevinden.
  • Hou de bladeren minstens 2 uur lang vochtig, maar voorkom dat het water er afdruipt.
  • De aaltjes dringen de rupsen binnen, die na 2 tot 3 dagen sterven.
Productdetails

Kenmerken

Bestrijding
Tegen larven buxusmot

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Aaltjes tegen larven buxusmot 10 miljoen / 60 m² (25.95 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen