Aaltjes tegen taxuskever 25 miljoen / 50 m²

Een natuurlijke oplossing tegen wortelvraat, die planten laat verdrogen en sterven Hoe taxuskevers effectief bestrijden?

De vraatzuchtige larven van de taxuskever, die in de bodem leven, zijn actief van maart tot oktober. Ze tasten de wortels en zelfs ontblote schors van houtachtige stengels aan. Je behandelt de taxus best met aaltjes van zodra je schade vaststelt. Omdat taxuskevers de hele zomer eitjes blijven leggen is na een eerste behandeling in het voorjaar een tweede behandeling in het najaar aangewezen.

Aaltjes Heterorhabditis bacteriophora kunnen ingezet worden vanaf het moment dat de bodemtemperatuur minimum 12°C bedraagt (15°C is ideaal), van zodra de taxuskevers of hun larven waargenomen worden.

€ 35,50
Inclusief BTW
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
5.0 / 5
Average : 5.0 / 5
Based on 1 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

De aaltjes-oplossing verdeel je met een gieter of met een plantensproeier. Zorg ervoor dat de grond vochtig is alvorens de aaltjes toe te passen. Gebruik steeds de totale inhoud van een pakje altijd in 1 keer, omdat de aaltjes niet homogeen verdeeld zijn in de verpakking.

De aaltjes kunnen het best 's avonds, met bewolkt weer of bij regen toegepast worden, zeker nooit in fel zonlicht! Los de aaltjes op in water volgens de bijgevoegde handleiding en verdeel ze over het te behandelen oppervlak. Roer het mengsel regelmatig goed door om het bezinken van de aaltjes te voorkomen.

Zorg ervoor dat de grond vochtig is alvorens de aaltjes toe te passen. De bodem moet na toepassing tenminste twee weken vochtig gehouden worden, maar niet drijfnat. De bovenste grondlaag mag wel wat opdrogen, de aaltjes werken immers dieper in de ondergrond.

Gebruiksaanwijzing

  • Je ontvangt thuis je bestelling aaltjes met gebruiksaanwijzing.
  • Je mengt ze met water en verspreidt ze met een gieter of plantensproeier.
  • De aaltjes tegen taxuskever gaan actief op zoek naar de plaag en dringen deze binnen. De larve sterft al na 2 tot 3 dagen. De aaltjes gebruiken de larven als broedkamer: al na 2 tot 3 weken komen er nieuwe aaltjes uit die opnieuw op zoek gaan naar larven in de nabije omgeving.
  • Zolang de bodem vochtig blijft en het niet te koud wordt gaat dit proces door tot alle larven van de taxuskever vernietigd zijn.
Productdetails

Kenmerken

Bestrijding
Tegen taxuskevers

Specifieke referenties

Beoordelingen (1)

Gemiddelde scores
5.0 / 5
1 adviezen
Waarom jouw mening geven over je aankoop.
Door jouw eerlijke mening te geven over onze producten help je andere mensen te kiezen bij hun aankoop.
Hoe heb je de aankoop van je product ervaren? Ben je tevreden? Of wil je nog bepaalde zaken meegeven aan ons en aan eventuele kopers? Laat het ons weten, wat dit is belangrijke informatie voor ons en de klant. Alvast bedankt!


 5/5
Hopelijk werkt het .... resultaat binnen een paar weken!
 (0)
 (0)
This review has been posted for Aaltjes tegen taxuskever 25 miljoen / 50 m²
Aaltjes tegen taxuskever 25 miljoen / 50 m² (35.5 EUR) 5/51 scores - 1 adviezen
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen