Aaltjes tegen slakken 24 miljoen / 80 m²

100% natuurlijke oplossing tegen slakken in de tuin

Hoe slakken effectief bestrijden?

Het is belangrijk om al vroeg in het voorjaar het aantal slakken in de tuin te doen verminderen. Om jonge zaailingen te beschermen tegen slakken is het aangeraden om aaltjes tegen slakken reeds één week vooraf toe te dienen. Wanneer je vorig jaar veel last van slakken had is tijdig optreden zeker aangeraden, want na de winter komen volwassen slakken en hun eieren die de vorst overleefden vroeg tot leven.

€ 57,50
Inclusief BTW
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Aaltjes Phasmarhabdites hermaphrodita kunnen ingezet worden vanaf het moment dat de bodemtemperatuur minimum 5°C bedraagt, van zodra je de slakken of hun slijmsporen waarneemt in je tuin, of voordat je start met zaaien of zaailingen in volle grond uit te planten.

De aaltjes-oplossing verdeel je met een gieter of met een plantensproeier. Zorg ervoor dat de grond vochtig is alvorens de aaltjes toe te passen. Gebruik steeds de totale inhoud van een pakje altijd in één keer, omdat de aaltjes niet homogeen verdeeld zijn in de verpakking.

De aaltjes kunnen het best ‘s avonds, met bewolkt weer of bij regen toegepast worden, zeker nooit in fel zonlicht! Los de aaltjes op in water volgens de bijgevoegde handleiding en verdeel ze over het te behandelen oppervlak. Roer het mengsel regelmatig goed door om het bezinken van de aaltjes te voorkomen.

Zorg ervoor dat de grond vochtig is alvorens de aaltjes toe te passen. De bodem moet na toepassing tenminste twee weken vochtig gehouden worden, maar niet drijfnat. De bovenste grondlaag mag wel wat opdrogen, de aaltjes werken immers dieper in de ondergrond. 

Gebruiksaanwijzing 

  • Je ontvangt thuis je bestelling aaltjes met gebruiksaanwijzing.
  • Je mengt ze met water en verspreidt ze met een gieter of plantensproeier.
  • De aaltjes tegen slakken gaan actief op zoek naar naaktslakken in de bodem en dringen deze binnen. De slak sterft al na 2 tot 3 dagen. De aaltjes gebruiken de slakken als broedkamer: al na 2 tot 3 weken komen er nieuwe aaltjes uit die opnieuw op zoek gaan naar slakken in de nabije omgeving.
  • Zolang de bodem vochtig blijft en het niet te koud wordt gaat dit proces door tot alle naaktslakken vernietigd zijn.
Productdetails

Kenmerken

Bestrijding
Tegen slakken

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Aaltjes tegen slakken 24 miljoen / 80 m² (57.5 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen