Kweekvilt voor zaailingen 5m x 30cm (2 rollen)

Beschermend vilt dat onkruid tegengaat in je moestuin. De twee rollen rol je uit naast elkaar en ertussen zet je de zaailingen.

€ 21,90
Inclusief BTW
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Merk:
Voeg dit maar toe aan mijn verlanglijstje
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Deze viltjes en kiemvilt zijn speciaal ontworpen voor jonge zaailingen van sla en wortels en bestaan uit 2 afzonderlijke stroken die je langs de plantjes bevestigt.

Kenmerken 

 • Selecteer de juiste afstand tussen elke plant
 • Zeg vaarwel tegen onkruid dat tussen planten groeit
 • Verhoog uw opbrengst met beschermende vilten die uw zaailingen tegen thermische schokken beschermen
 • Minder water geven doordat vocht vastgehouden wordt aan de basis van elke zaailing
 • Geniet van mooie oogsten uit een onkruidvrije tuin
 • Besteed minder tijd aan water geven, onkruid wieden en schoonmaken

Gebruiksaanwijzing

De kweekvilten van Jardi d’Jo zijn heel gemakkelijk te plaatsen. Rol ze gewoon uit, plant uw groenten en oogst! Niet meer wieden en niet meer continu water geven. Met kweekvilt van Jardi d’Jo zullen uw moestuinen minder water verbruiken, minder last hebben van thermische schokken en een beter rendement opleveren. Bovendien zullen de vilten de oligo-elementen “vangen” die van nature in de grond onder uw planten voorkomen.

Goed voor het milieu: dit product kan meerdere jaren worden hergebruikt. Aan het einde van het seizoen, spoel het gewoon af, laat het drogen, rol het op en berg het op voor de winter, klaar om in het voorseizoen terug gebruikt te worden.

Recycling

Al onze vilten worden gemaakt in de Loiret-regio van Frankrijk, met vezels van gerecycleerde plastic flessen. Wanneer dit product het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, reinigt u het en brengt u het naar het containerpark. De stof wordt versnipperd, omgezet in vezels en opnieuw gebruikt. We raden aan Jardi d’Jo-bevestigingshaken te gebruiken om dit product op de grond te bevestigen.

Productdetails

Kenmerken

Samenstellingen
100% Gerecycleerde polyester
Certificaat
Circulair
Land van oorsprong
Frankrijk
Lengte (cm)
500
Breedte (cm)
30
Toepassingsgebied
Moestuin
Over Jardi d'Jo

Beoordelingen (0)

Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling geven. Log in en maak een account aan .

No reviews at this time.

Can not connect to Instagram or you do not have permissions to get media from Instagram.
No media

Menu

 • Bekijk je leven door een groene bril met prachtige kamerplanten, organische meststoffen en innovatieve oplossingen voor een onkruidvrije moestuin.

  Bekijk alle producten

  Planten die bloeien in het najaar

  De zomer is voorbij, de tuin maakt zich klaar voor de herfst. Kleuren vervagen en bladeren vallen. Als je het vrolijke zomergevoel nog iets langer wil rekken, dan kan je bloemen en planten zaaien die in de herfst bloeien. Zo krijgt je tuin toch nog wat kleur, en kan je op mooie herfstavonden genieten van een mooie tuin met een dekentje.

  Lees meer > 

  5 luchtzuiverende planten

  De lucht in je huis is soms nog meer vervuild dan die in de buitenlucht! Dit kan je oplossen met planten die je lucht zuiveren. Deze planten nemen niet enkel de koolstofdioxide uit de lucht, maar ook de giftige stoffen. En je houdt er dan nog een mooi groen huis aan over als extra cadeautje.

  Lees meer >

 • Optimaliseer je huishouden en bespaar geld met kwaliteitsvolle en natuurlijke schoonmaakproducten, circulaire afvalbakken en handige accessoires.

  Bekijk alle producten

  Enzymen als milieuvriendelijk reinigingsproduct

  Eiwitten uit een biologisch gistingsproces zijn een efficiënte én milieuvriendelijke manier om voedingsresten aan te pakken.

  Lees meer >

  Geld uitsparen door afval te vermijden

  Restafvalzakken zijn duur en nog te vaak steken we ze vol met dingen die er eigenlijk niet thuishoren. Hieronder een lijst met enkele basistips om je afval beter te sorteren en te verminderen.

  Leer meer >

 • Geniet van gezellige en duurzame momenten in de keuken en aan tafel met een mooi assortiment van hoogwaardig keukengerei, leuke drinkflessen en opbergmogelijkheden.

  Bekijk alle producten

  Rare jongen, die BPA's

  Bisfenol-A, afgekort BPA. Iedereen kent de afkorting, niemand wil ze in zijn drankfles. Maar wat is BPA precies?

  Lees meer >

  Waar is de cichorei gebleven?

  Cichorei, als je er al van gehoord hebt, is het van horen zeggen van de bomma. Het substituut voor koffie dat men in schaarse tijden dronk om toch maar vaag de smaak van koffie te kunnen proeven. Want de smaak van cichorei lijkt lichtjes op die van koffie.

  Lees meer >

 • Relax en en ontstress met een goed geweten. Ontdek hier onze collectie verzorgingsproducten die goed zijn voor jezelf en voor de planeet, zoals natuurlijke zepen, klassieke scheermessen en zero waste oplossingen.

  Bekijk alle producten

  4 belangrijke ingrediënten van natuurlijke zepen

  Natuurlijke zepen worden gemaakt van plantaardige oliën en vetten. Elk van deze vetten heeft zijn eigen gunstige eigenschappen en toepassingen.

  Lees meer >

  Hoe gebruik je een safety razor?

  Scheren is voor veel mensen een karweitje waar ze liever niet aan beginnen. Het verlengt je tijd in de badkamer en leidt soms tot irritaties, ingegroeide haartjes en wondjes. Met een safety razor, een klassiek scheermes, kun je deze probleempjes na wat oefenen volledig vaarwel zeggen.

  Lees meer >

 • Apps die je het jaar duurzaam helpen inzetten

  Technologie zal ons misschien niet redden, maar het maakt ons leven toch wel simpeler! Om het nieuwe jaar perfect in te zetten kan je de volgende apps eens overwegen. Ze helpen je om duurzamere keuzes te maken, wat handig kan zijn voor de meesten van ons.

  Lees meer >

  Bewust verbruiken in en rond het huis

  Tijd om te inspireren! Dit jaar startten we Green Friday op. Zo willen we jou inspireren om beter te verbruiken en te consumeren. Ben jij ook op zoek naar manieren om beter te leven?

  Lees meer >

  Honger naar meer info?

  Zin in tips over hoe je kan je impact op de omgeving kan verlagen? Op onze blog krijg je regelmatig nieuwe artikels te lezen over diverse onderwerpen.

  Lees meer >

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Vertel het door ...

Om een verlanglijstje voor je bij te houden, kan je je best - volledig gratis - registreren

Sign in