Lepelplant Spathiphyllum Sweet Lauretta (100cm)

Door de opvallende vorm van de grote witte bloemen wordt Spathiphyllum ook wel lepelplant genoemd. Als je de plant goed verzorgt, zal de plant continu nieuwe bloemen maken en kun je heel lang genieten van deze blikvanger. Deze Lauretta heeft grotere en bredere bladeren dan de Vivaldi.

Bij onderzoek door de NASA naar de zuurstofproductie van allerlei verschillende planten, bleek dat de Spathiphyllum sterk luchtzuiverend werkt. Ze zet CO2 om in zuurstof en kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken èn de luchtvochtigheid verbeteren. Perfect voor woningen in de stad en voor huizen met weinig ventilatie!

Beperkte speciale aanbieding
€ 36,70 € 39,50 -€ 2,80
Inclusief BTW
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Ze komt van oorsprong uit het Amazonegebied en dus gewend aan kamertemperaturen van minimaal 14 graden celsius. De bloem hoort wit te zijn. Wordt een bloem groen, snij deze dan zo laag mogelijk af. Snijd bladeren die iets bruin worden ook af. Zo kan de plant energie stoppen in nieuwe bloemen en fris blad. Groeit de Spathiphyllum de pot uit? Verpotten kan het beste in het voorjaar. Plaats de Spathiphyllum liefst in potgrond met kokosvezel. 

Spathiphyllum water geven

Spathiphyllum heeft veel water nodig. De grond mag altijd iets nat blijven. Sproei regelmatig, om te voorkomen dat blad bruin wordt. Geef Spathiphyllum eens in de maand wat voeding. 

Standplaats Spathiphyllum

Zet de Spathiphyllum op een plek met gematigd licht. Een badkamer is ideaal voor Spathiphyllum: minder licht en veel vocht!

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Fair Flora
Land van oorsprong
Nederland
Hoogte (cm)
51-100 cm
Potmaat (cm)
24
Aantal stuks
1

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Lepelplant Spathiphyllum Sweet Lauretta (100cm) (36.7 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen