Menstruatiecup maat 2 geel

Reeds tien jaar een volwaardig alternatief voor tampons en maandverbanden. Doeltreffendheid tot 12 uur,  geen risico op lekken, geen ongemak en ultra discreet. De menstruatiecup heeft talrijke voordelen: 100% hypoallergeen, bevat geen latex, ftalaten of bleekmiddelen en is gemakkelijk te reinigen. Elke vrouw kan de menstruatiecup probleemloos gebruiken. Inclusief opbergzakje in biologisch katoen.

€ 26,30 (incl. btw)
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Kenmerken maat 2

Diameter: 46mm / Lengte: 52mm / Capaciteit: 30ml
Voor een matige tot hevige bloeding en voor vrouwen die reeds een vaginale bevalling hebben gehad. Twijfel je? Neem dan maat 2!

Kenmerken

100% hypoallergeen, bevat geen latex, ftalaten of bleekmiddelen en is gemakkelijk te reinigen. De kwaliteit is beter en de levensduur is langer dan bij klassieke siliconen. 

De gebruikte siliconen voldoen aan verschillende nationale standaarden, waaronder de norm USP Classe 6. Deze houdt in dat het materiaal gedurende 30 dagen in het menselijke lichaam kan blijven.

Gebruiksaanwijzing

Vouw de cup dubbel in de lengte en breng deze aan in de vagina. De cup dient na maximum 12 uur geledigd te worden, maak hem leeg, reinig hem met water en ziezo, hij is terug klaar voor gebruik. Deze bescherming is ultra discreet en blijft tot 12 uur op zijn plaats zitten. Je hoeft het dus maar 2 keer per dag uit te spoelen. De vier kleine perforaties bovenaan zorgen ervoor dat de cup zich vacuüm zuigt, waardoor lekken vermeden worden.

Productdetails

Kenmerken

Land van oorsprong
Frankrijk
Over Lamazuna

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Menstruatiecup maat 2 geel (26.3 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen