Schefflera Amate - Vingersboom (125cm)

De Schefflera wordt ook wel vingersboom genoemd, door de karakteristieke vorm van de bladeren. De Amate staat bekend om de grote bladeren: elke “vinger” is wel zo groot als een hand! Het is een plant die ook goed opvalt doordat er van boven tot onder bladeren groeien.

Het is geen heel moeilijke plant om te verzorgen: zorg voor een lichte plek en geef af en toe wat water. Deze plant groeit in een pot van 30cm diameter. Een Schefflera is makkelijk te verzorgen, doordat hij niet continu in vochtige aarde hoeft te staan. Daarnaast kan de Schefflera ook veel licht verdragen. Een makkelijke plant dus, geschikt voor die lastige zonnige plek!

€ 73,40
Inclusief BTW
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

De Schefflera heeft niet veel water nodig. De grond mag iets indrogen voordat water wordt gegeven. Zet de plant op een lichte tot zonnige plaats.

Let op

Let op bij de aanschaf in de winter; bij een te grote afstand tot het raam is er kans op bladval. Geef bij bladval niet meer water dan normaal, maar plaats de plant dichterbij het raam.

Standplaats Schefflera

Plaats deze kamerplant op een zonnige standplaats. Eventueel in de zomer op half schaduw. 

Water geven

Wacht met water geven totdat de plant 4 dagen droog staat (minimaal op watermeter). Geef vervolgens water tot het middelste streepje (optimaal op watermeter).

Voeding

Eens per 6 maanden 1 á 2 grote eetlepels vaste voeding. Strooi de vaste voeding over de hydrokorrels en spoel het met water naar beneden.

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Fair Flora
Land van oorsprong
Nederland
Hoogte (cm)
101-150 cm
Potmaat (cm)
30

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Schefflera Amate - Vingersboom (125cm) (73.4 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen