Dracaena Marginata 3-stam (130cm)

Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze luchtzuiverende en makkelijk te verzorgen dracaena. De Dracaena marginata heeft mooie donkere en smalle bladeren. Dit is een mooie vertakte Dracaena in een pot van 27cm diameter. Er zijn wel 120 verschillende soorten dracaena, waarvan sommige een bloedrode hars produceren. Daarom wordt hij ook wel drakenboom of drakenbloedboom genoemd.

Een dracaena is heel makkelijk te verzorgen, doordat hij best wel even zonder water kan. Deze dracaena is ook een van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Perfect voor woningen in de stad en voor huizen met weinig ventilatie!

€ 44,60 (incl. btw)
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Dracaena water geven

Water heeft hij niet veel nodig. De grond licht laten opdrogen voordat de kamerplant opnieuw water krijgt. Vooral in de winter spaarzaam zijn met water. Wees heel zuinig met voeding: iets minder dan op een flesje plantenvoeding staat. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! 

Standplaats Dracaena

Plaats deze kamerplant op een standplaats met (half) schaduw. en Dracaena heeft niet veel licht nodig. De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Fair Flora
Land van oorsprong
Nederland
Hoogte (cm)
101-150 cm
Potmaat (cm)
27
Aantal stuks
1

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Dracaena Marginata 3-stam (130cm) (44.6 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen