Yucca Elephantipes (80cm)

De Yucca staat ook wel bekend als de Palmlelie. Waarom? Goede vraag, de Yucca is namelijk niet eens familie van de ‘echte palmen’. Wel is hij familie van andere zogenaamde ‘succulenten’, zoals de Dracaena, Beaucarnea en Cordyline. Deze stoere kamerplant is gewend aan de droge woestenij van Mexico en Texas en heeft dus niet al te veel eisen als het op verzorging aankomt.

Dit is een mooi vertakte plant in een pot van 24cm diameter. De Yucca is gewend aan extreme omstandigheden, wat betekent dat hij heel makkelijk te verzorgen is. Een lekker licht plekje en een heel klein beetje water is alles wat nodig is!

€ 39,40
Inclusief BTW
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Yucca water geven

De Yucca houdt niet van veel water. Er mag absoluut geen laagje water onderin de pot komen te staan. De grond dient na enkele dagen op te drogen. Anders is er te veel gegeven. Afhankelijk per seizoen is eens per 2-6 weken voldoende. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.

Standplaats Yucca

De bladeren van een Yucca blijven mooi hard bij voldoende zonlicht en deze plant is de woestijn gewend. Plaats de Yucca daarom op een zonnige standplaats. 

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Fair Flora
Land van oorsprong
Nederland
Hoogte (cm)
51-100 cm
Potmaat (cm)
24
Aantal stuks
1

Specifieke referenties

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Yucca Elephantipes (80cm) (39.4 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen