Goudspalm - Dypsis Lutescens (125cm)

Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze luchtzuiverende palm. De dypsis lutescens is een heel bekende kamerplant. Deze plant wordt vaak Arecapalm of Goudpalm genoemd. Een areca maakt mooie lange bladeren vanuit het midden van de plant. Deze plant wordt geleverd in een pot van 24cm diameter.

€ 37,70 (incl. btw)
Product op bestelling - wordt GRATIS direct thuis geleverd door fabrikant
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Verwante producten
Geen items
Waarom is dit product interessant?

Pas op

Deze palm maakt snel nieuw blad aan. Snoei het oudere blad regelmatig om de sierwaarde te behouden. Meestal is het knippen van bruine puntjes voldoende.

Standplaats Areca

De Areca gedijt het beste op een locatie met een hoge lichtintensiteit zonder direct zonlicht. Dit is bijvoorbeeld voor een raam op het noorden. 

Water geven

Wacht met water geven totdat de plant 4 dagen droog staat (minimaal op watermeter). Geef vervolgens water tot het middelste streepje (optimaal op watermeter). Geef de palm in de zomer 2 à 3 keer per week lauwwarm water, 's winters 1 keer per week. Af en toe sproeien vindt ze fijn. De plant groeit traag, geef haar hooguit in de groeiperiode 1 keer per maand voeding.

Voeding

Eens per 6 maanden 1 á 2 grote eetlepels vaste voeding. Strooi de vaste voeding over de hydrokorrels en spoel het met water naar beneden.

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Fair Flora
Land van oorsprong
Nederland
Hoogte (cm)
101-150 cm
Potmaat (cm)
24
Aantal stuks
1

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Goudspalm - Dypsis Lutescens (125cm) (37.7 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen