Gronddoek Massifleurs ECO voor borders 3m x 120cm

Beschermend gronddoek voor je border dat onkruidgroei tegengaat en water vasthoudt. Massifleur zorgt voor mooie, onkruidvrije borders die tot 50% minder bewatering nodig hebben. De gronddoek kan verder afgewerkt worden met boomschors of andere decoratieve grondbedekking. Door de vezelachtige structuur van het vilt zal de bedekking ook moeilijker wegwaaien of eraf schuiven.

€ 15,90
Inclusief BTW
Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Referentie:
Merk:
Verwante producten
Waarom is dit product interessant?

Massifleur zorgt voor mooie, onkruidvrije borders die tot 50% minder bewatering nodig hebben. De gronddoek kan verder afgewerkt worden met boomschors of andere decoratieve grondbedekking. Door de vezelachtige structuur van het vilt zal de bedekking ook moeilijker wegwaaien of eraf schuiven.

Kenmerken

  • Heel stevig, waterdoorlatend en ademend
  • Geen onkruidverdelgers nodig (anti-worteldoek)
  • Minder arbeidsintensief (niet wieden, minder bewatering)
  • Mooiere planten (betere beworteling en groei)
  • Decoratie zit vaster aan doek
  • Heel duurzaam (veel jaren herbruikbaar, 5 jaar garantie)

Gebruiksaanwijzing

Rol eenvoudig uw MASSIFLEURS uit en snij het af op maat af. Als je een nieuwe border wil aanleggen, begin dan met het bedekken van de grond met MASSIFLEURS. Zodra het vilt op zijn plaats ligt, knipt u de gaten die u nodig heeft voor uw bloemen en planten. Als je al een bloemperk hebt, maak dan een reeks inkepingen in de zijkant van het vilt en gebruik Jardi d’Jo-viltbevestigingen om ze vast te maken. Zodra de de MASSIFLEURS op zijn plaats zit, kunt u ze bedekken met decoratieve schors of andere bedekkingen.

Milieuvriendelijk

Dit product is van jaar tot jaar herbruikbaar en bestand tegen vrieskou. Als u besluit om het tegen het einde van de zomer of herfst binnen te nemen, raden wij aan het te spoelen, uit te drogen, op te rollen en binnenshuis op te bergen. Je kunt het elk voorjaar opnieuw gebruiken. U kunt ook het vilt in uw tuin achterlaten om uw planten te beschermen tegen koud winterweer.

Recycling

Al onze vilten worden gemaakt met vezels uit gerecycleerde plastic flessen. Wanneer dit product het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, reinigt u het en brengt u het naar het containerpark. De matten worden versnipperd, omgezet in vezels en opnieuw gebruikt.

Productdetails

Kenmerken

Certificaat
Circulair
Land van oorsprong
Frankrijk
Lengte (cm)
300
Breedte (cm)
120
Toepassingsgebied
Borders

Specifieke referenties

Over Jardi d'Jo

Beoordelingen (0)

No reviews at this time.Gronddoek Massifleurs ECO voor borders 3m x 120cm (15.9 EUR)
Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen