Verzorging

Filteren op
€ 17,90 (incl. btw)

Beschermende schijf die rond bomen en struiken kan geklemd worden om onkruidvorming aan de basis van de stam tegen te gaan. Heel eenvoudig te installeren: geen paaltjes of gereedschap nodig!

De Decordisks zijn gepatenteerde, thermisch gevormde schijven die gebruikt worden om bomen en struiken esthetisch en functioneel af te werken. De schijven kunnen gevuld worden met schors, sierstenen, … zonder dat die in het gras belanden. Bovendien zorgen de schijven voor een goede waterhuishouding en verhindert het de doorgroei van onkruid (geen nood aan verdelgingsmiddelen!)

€ 10,90 (incl. btw)

Beschermende schijf die rond bomen en struiken kan geklemd worden om onkruidvorming aan de basis van de stam tegen te gaan.  De Decordisks zijn gepatenteerde, thermisch gevormde schijven die gebruikt worden om bomen en struiken esthetisch en functioneel af te werken. De schijven worden rond de voet van de plant of boom geplaatst, en dit zonder paaltjes of gereedschap! De schijven kunnen gevuld worden met schors, sierstenen, … zonder dat die in het gras belanden. Bovendien zorgen de schijven voor een goede waterhuishouding en verhindert het de doorgroei van onkruid (geen nood aan verdelgingsmiddelen!)

€ 5,50 (incl. btw)

Met deze compostverbeteraar tover je je compost om in goud voor je tuin.

  • Bevat verschillende soorten actieve bacteriën en voedingselementen
  • Snel resultaat: wardevolle compost na 6 tot 8 weken
  • Rijk aan voedingsstoffen
  • Waardevolle humus voor de tuin
  • Vermindering van het GFT-afval

Dosering: 800g per 2 tot 3m³

Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen