Jardi d'Jo

Jardi d'Jo

€ 17,90 (incl. btw)

Duurzame en gebruiksvriendelijke afboording voor in de tuin. Dit is een flexibele maar robuuste afboording die gebruikt wordt om snel en eenvoudig een afscheiding te maken tussen een pad en een plantgedeelte. De buigbare afboording kan in bogen of rechte lijnen aangelegd worden, ideaal voor zowel de klassieke als strakke tuin. Stevig, slijtvast en geen paaltjes of gereedschap nodig! Bovendien beschadigt het de gras-of kantenmaaier niet.

€ 17,90 (incl. btw)

Beschermende schijf die rond bomen en struiken kan geklemd worden om onkruidvorming aan de basis van de stam tegen te gaan. Heel eenvoudig te installeren: geen paaltjes of gereedschap nodig!

De Decordisks zijn gepatenteerde, thermisch gevormde schijven die gebruikt worden om bomen en struiken esthetisch en functioneel af te werken. De schijven kunnen gevuld worden met schors, sierstenen, … zonder dat die in het gras belanden. Bovendien zorgen de schijven voor een goede waterhuishouding en verhindert het de doorgroei van onkruid (geen nood aan verdelgingsmiddelen!)

€ 10,90 (incl. btw)

Beschermende schijf die rond bomen en struiken kan geklemd worden om onkruidvorming aan de basis van de stam tegen te gaan.  De Decordisks zijn gepatenteerde, thermisch gevormde schijven die gebruikt worden om bomen en struiken esthetisch en functioneel af te werken. De schijven worden rond de voet van de plant of boom geplaatst, en dit zonder paaltjes of gereedschap! De schijven kunnen gevuld worden met schors, sierstenen, … zonder dat die in het gras belanden. Bovendien zorgen de schijven voor een goede waterhuishouding en verhindert het de doorgroei van onkruid (geen nood aan verdelgingsmiddelen!)

€ 15,90 (incl. btw)

Beschermend gronddoek voor je border dat onkruidgroei tegengaat en water vasthoudt. Massifleur zorgt voor mooie, onkruidvrije borders die tot 50% minder bewatering nodig hebben. De gronddoek kan verder afgewerkt worden met boomschors of andere decoratieve grondbedekking. Door de vezelachtige structuur van het vilt zal de bedekking ook moeilijker wegwaaien of eraf schuiven.

Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen