Binnentuin

Filteren op
€ 65,00 (incl. btw)

Karoo is een verticale tuinwand, gemaakt uit gerecycleerd plastic. Het vierkante bloembakje is in negen compartimenten verdeeld. De plantjes worden tegengehouden door vilten lapjes, zodat ze niet uit het kader kunnen vallen. Naast een modern en strak design, is Karoo ook heel gebruiksvriendelijk.Aan de bovenkant van het kader is een gleufje gemaakt waardoor je water kunt gieten. Zo kunnen je je planten heel gemakkelijk en zonder ingewikkelde kunstgrepen water geven.

Karoo is heel eenvoudig te installeren. Je hoeft enkel twee vijsjes in de muur te schroeven en zo de Karoo op te hangen.

Opgelet: exclusief micro-drip en planten

€ 31,70 (incl. btw)

Deze klassieker heeft een geslaagde comeback gemaakt. De Vrouwentong, zoals de Sanseveria ook wordt genoemd, is klassiek maar ook hip, stijvol en kitsch. Het is hoe dan ook een aandachttrekker. In bloei is hij nog opvallender. De plant is sterk en heeft zeer weinig verzorging nodig. Ook leuk dus als je geen groene vingers hebt. In de NASA clean air study is vastgesteld dat de Sansevieria giftig is voor huiskatten, maar vele gifstoffen uit de lucht zuivert en dan 's nachts CO2 opneemt. Verzorgingstips : zie onderaan

€ 39,80 (incl. btw)

Dit is de 'ongekamde' variant van de Sanseveria Fernwood, vandaar de naam "Punk". Lekker ruig, niet te tuttig en uitgesproken opvallend. Het is hoe dan ook een aandachttrekker. In bloei is hij nog opvallender. De plant is sterk en heeft zeer weinig verzorging nodig. Ook leuk dus als je geen groene vingers hebt. In de NASA clean air study is vastgesteld dat de Sansevieria giftig is voor huiskatten, maar vele gifstoffen uit de lucht zuivert en 's nachts CO2 vrijgeeft. Verzorgingstips : zie onderaan

€ 47,20 (incl. btw)

Polyscias betekent letterlijk ‘veel schaduw’, in een verwijzing naar de vele bladeren van de plant. Verschillende rassen van de Polyscias komen voor in alle landen rond de Indische Oceaan (Oost-Afrika, India, Australië). Het is een struik of dwergboom met donkergroene bladeren. Verzorgingstips : zie onderaan

€ 28,10 (incl. btw)

Goudpalm komt uit Madagaskar. Daar is het een bedreigde soort maar onder andere op de Caraïben zijn ze verwilderd en veel voorkomend. In de volle zon verkleuren de bladeren en de plant heeft gele bloemetjes, vandaar Goudpalm. De Areca is niet makkelijk, maar wel populair in interieurs. Onder gunstige omstandigheden groeit hij tot aan het plafond. In de natuur kan hij 10 meter hoog worden. Verzorgingstips : zie onderaan

€ 36,70 (incl. btw)

De Jungle King moet het hebben van zijn grote bladeren, die elk interieur een “jungle-tintje” geven. Zoek een goed plekje uit de zon en geef regelmatig wat water, verder heb je er geen omkijken naar. Een makkelijke kamerplant die je lang veel plezier kan geven! Deze plant groeit in een pot van 14cm diameter. Verzorgingstips : zie onderaan

€ 17,80 (incl. btw)

Een echte koffieplant! Oorspronkelijk komen koffieplanten uit zuidelijk Afrika en tropisch Azië, maar tegenwoordig komt de plant over de hele wereld in warmere gebieden voor. De Arabica is de meestgebruikte plant voor koffiebonen: zo’n 75-80%. Na het derde jaar gaat de plant bloeien.

Uit de bloemen ontstaan rode bessen, waarin twee zaden groeien: de koffiebonen. Verwacht overigens niet dat je thuis koffie kunt gaan oogsten: deze plant is vooral leuk om naar te kijken. Tip: zet de plant in een oude koffiemok!

€ 17,80 (incl. btw)

Syngonium is een klimplant die oorspronkelijk voorkomt in tropische regenwouden. De Pixie is een minivariant, waarvan de blaadjes veel kleiner zijn dan bij de meeste soortgenoten. De Pixie komt voornamelijk uit Costa Rica. Een eigenschap van Syngoniums is dat de bladeren van vorm veranderen naar mate de plant ouder wordt.

Ook zul je zien dat deze plant ranken en luchtwortels gaat maken, wanneer hij ouder wordt. Het is een makkelijke plant met mooie, pijlvormige bladeren met een interessante bladtekening.

€ 17,80 (incl. btw)

De Chlorophytum comosum Bonnie kenmerkt zich door het bonte en gekrulde blad. In het Nederlands wordt de plant ook wel graslelie genoemd. De plant kan ook (gele) bloei geven als hij wat ouder is. Heel leuk is dat deze bloemetjes dan veranderen in nieuwe, kleine plantjes die langs de pot naar beneden gaan hangen. Het is een sterke plant, die gemakkelijk in de verzorging is.

€ 17,80 (incl. btw)

De Meuhlenbeckia is een van de weinige kamerplanten die ook op het balkon of in de tuin kunnen overleven, tot ongeveer -5 °C. Muehlenbeckia Maori komt van oorsprong uit het koudere berggebied van Nieuw-Zeeland. Door een speciale manier van kweken toe te passen in de ontwikkeling van de plant, kan deze tegenwoordig ook goed in de woonkamer groeien.

Als de plant de ruimte krijgt gaat hij kruipen en is dus heel geschikt als bodembedekker. Hij kan ook gaan klimmen, tot wel 4,5 meter hoog!

€ 17,80 (incl. btw)

De Pilea depressa Sao Paulo heeft donkergroene kleine blaadjes die compact op de pot groeien. Het speelse karakter van de kleine blaadjes maakt deze plant een echte must-have voor je woonkamer. De Pilea depressa kan vrij snel groeien. Het is een kruipplantje die dus snel bijvoorbeeld een plantenbak kan bedekken.

Deze plant wordt vaak gekozen om in terraria met kikkers te houden, omdat ze snel groeien en tegen de mishandeling van deze kikkers bestand zijn.

€ 18,40 (incl. btw)

In Nederland wordt Sedum ook wel vetkruid genoemd. De Sedum makinoi heeft glanzende, kleine blaadjes die aan een rood steeltje groeien. De kleur van de blaadjes varieert van lichtgroen tot donkergroen. Het is een compacte plant en groeit als een laag bolletje over de pot.

Het plantje is voornamelijk bedoeld als kamerplant, maar kan in de zomer ook dienst doen als buitenplant.

€ 18,40 (incl. btw)

De Senecio cephalophorus heeft unieke blauw-grijze bladeren welke aflopen van diepblauw tot grijsgroen. De bladeren hebben een unieke vorm waardoor de plant een echte eye-catcher is in uw woning. De plant kan een bloem geven wanneer hij ouder wordt. De Senecio familie behoort tot de familie van de succulenten en is daarom sterk en vraag weinig onderhoud. Een scheutje water eens per twee weken is voldoende.

€ 18,40 (incl. btw)

De naam Crispy Wave is kenmerkend voor de opvallend harde, golfachtige bladeren. Ze zijn sterk glanzend en fris groen van kleur, lichter dan de meeste varens. Vanuit het hart van de plant worden nieuwe bladeren aangemaakt.

De Asplenium Crispy Wave komt zelf uit Japan en Taiwan, waar de plant zelf op boomtakken en op rotsen groeit, als het vochtig genoeg is. Een fris ogend plantje met luchtzuiverende kwaliteiten.

€ 18,80 (incl. btw)

De Rhipsalis cashero is een opvallende plant door de dunne, maar vrij dikke bladstelen. De stelen van de plant hangen decoratief over de pot heen en kunnen erg lang worden. Deze bladstelen kunnen zonder problemen te ondervinden geknipt worden.

Van oorsprong komt deze plant uit Brazillië. Het geslacht Rhipsalis, ook wel biescactus genoemd, telt ongeveer zestig verschillende variëteiten. Van oorsprong komt de Rhipsalis uit Zuid- en Midden-Amerika en Florida.

Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen