Clémence & Vivien

Clémence & Vivien

€ 4,25 (incl. btw)

GEMENGDE HUID. Donker, houtachtig en versterkend: Een krachtige en aromatische zeep, met een weelderige mousse. Deze bar is een ijzeren hand in een fluwelen handschoen! Geeft energie en zuivert de huid dankzij natuurlijke actieve kool. De essentiële olie van Atlasceder geeft een warm en houtachtig aroma.

€ 4,25 (incl. btw)

GEMENGDE HUID. Licht, floraal en fluweelachtig: La Vahiné geeft je een zomerhuid. De roze klei reinigt je huid en geeft ze een wonderlijke gloed. De karitéboter geeft een royale beschermingsbarriere. De combinatie van essentiële oliën die talgregulerend zijn, zorgt voor een fris en heldere huid, de hele dag lang. De oliën van Ylang Ylang, Zoete Sinaasappel en Atlasceder brengen je naar tropische en warme oorden.

€ 4,25 (incl. btw)

VOOR DROGE EN GEVOELIGE HUID. Zacht, naturel en onschuldig: Le Cherubin behandelt jouw baby's huid met zachtheid. De wonderolie en karitéboter zorgen ervoor dat het water in de huid wordt vastgehouden en dat de huid wordt gevoed. Deze formule is extra zacht en speciaal samengesteld voor baby's en kinderen.

€ 4,25 (incl. btw)

GEMENGDE HUID. Zuiverend, evenwichtig en exfolierend: Le Gecko zorgt ervoor dat jouw gemengde tot vette huid zo goed als nieuw voelt! De milde scrub van maanzaadjes verwijdert dode huidcellen en de natuurlijke groene klei heeft een zuiverende werking. Hennepolie zorgt voor een vernieuwde balans in je opperhuid, en verzacht rode plekken. Een kruidige combinatie van essentiële oliën van rozemarijn en citroen verfrist je huid compleet.

€ 4,25 (incl. btw)

DROGE OF BESCHADIGDE HUID. Relaxerend, fris en verzachtend: Le Pagnol vervoert je naar de zonovergoten lavendelvelden in het zuiden. Dit is echt een klassieker. De essentiële olie van lavendel zorgt niet enkel voor een heerlijk parfum, maar kalmeert de geest in stresssituaties. De huid wordt beschermd tegen allergieën en irritaties.

€ 4,25 (incl. btw)

ZEER DROGE HUID. Verzachtend, hydraterend en genezend: Le Saint-Bernard is de redder voor een droge, beschadigde huid! De huid wordt terug zacht en verkrijgt opnieuw zijn elasticiteit. Wonderolie, de beste vriend van uitgedroogde huid, strijdt hier samen met het ontstekingsremmende kurkuma. Met essentiële oliën van zoete sinaasappel en petitgrain, die respectievelijk versterkend en genezend zijn, vormt deze bar een ideale redder in nood voor grillige huidjes.

€ 4,25 (incl. btw)

DROGE HUID. Neutraal, zacht, en zonder parfum: Le Suisse heeft een vredesakkoord gesloten met jouw huid. Wonderolie zorgt ervoor dat je huid vocht kan vasthouden, en karitéboter voedt je huid intens. Samen redden zij jouw uitgedroogde huid. Neutrale zeep zonder essentiële oliën, en dus ook geschikt voor kinderen.

Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen