Sets

Filteren op
€ 13,50 (incl. btw)

Een klein maar lief geschenk met 2 gastendoekjes in een prachtig en zonnig geel, samen met een zeepje vol verzachtende ingrediënten zoals karitéboter en jojobaolie. 

De gastendoekjes zijn deel van de Royale-lijn van Clarysse, en dankzij een speciale weeftechniek is dit luxe badlinnen fluweelzacht.

€ 22,95 (incl. btw)

Een echt praktisch cadeau met een hoop kleine handige spulletjes. De producten van Biodora worden in Oostenrijk gemaakt van bioplastic. De grondstof hiervoor is rietsuiker. Dit betekent dat er geen fossiele brandstoffen aan te pas komen.

Dit geschenk kan voor iedereen nuttig blijken.

€ 27,50 (incl. btw)

Heb je een familielid dat dol is op opbergdozen, maar liever geen plastic koopt? Dan is deze giftset met opbergdozen van Biodora perfect. Deze producten werden gemaakt uit bioplastic. Dit is een plastic gemaakt uit rietsuiker. De dozen zijn dus perfect recyclebaar en gemaakt uit hernieuwbare bronnen. 

Een perfect begin van een duurzamere keuken!

€ 89,95 (incl. btw)

Deluxe scheerset in olijfhout.

Dit is onze winterfavoriet voor iedere geliefde die graag wat meer me-time heeft. Met deze ultra luxe klassieke scheerset in olijfhout, krijgt je badkamer instant meer panache. Handgemaakt in Duitsland door vakmensen, en volledig vervaardigd uit duurzaam beheerde bossen. Dit is een geschenk dat nog jaren zal meegaan.

Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen