Binnen- en buitentuin

Filteren op
€ 10,90 (incl. btw)

Beschermende schijf die rond bomen en struiken kan geklemd worden om onkruidvorming aan de basis van de stam tegen te gaan.  De Decordisks zijn gepatenteerde, thermisch gevormde schijven die gebruikt worden om bomen en struiken esthetisch en functioneel af te werken. De schijven worden rond de voet van de plant of boom geplaatst, en dit zonder paaltjes of gereedschap! De schijven kunnen gevuld worden met schors, sierstenen, … zonder dat die in het gras belanden. Bovendien zorgen de schijven voor een goede waterhuishouding en verhindert het de doorgroei van onkruid (geen nood aan verdelgingsmiddelen!)

€ 17,90 (incl. btw)

Beschermende schijf die rond bomen en struiken kan geklemd worden om onkruidvorming aan de basis van de stam tegen te gaan. Heel eenvoudig te installeren: geen paaltjes of gereedschap nodig!

De Decordisks zijn gepatenteerde, thermisch gevormde schijven die gebruikt worden om bomen en struiken esthetisch en functioneel af te werken. De schijven kunnen gevuld worden met schors, sierstenen, … zonder dat die in het gras belanden. Bovendien zorgen de schijven voor een goede waterhuishouding en verhindert het de doorgroei van onkruid (geen nood aan verdelgingsmiddelen!)

€ 17,90 (incl. btw)

Duurzame en gebruiksvriendelijke afboording voor in de tuin. Dit is een flexibele maar robuuste afboording die gebruikt wordt om snel en eenvoudig een afscheiding te maken tussen een pad en een plantgedeelte. De buigbare afboording kan in bogen of rechte lijnen aangelegd worden, ideaal voor zowel de klassieke als strakke tuin. Stevig, slijtvast en geen paaltjes of gereedschap nodig! Bovendien beschadigt het de gras-of kantenmaaier niet.

€ 36,70 (incl. btw)

De Jungle King moet het hebben van zijn grote bladeren, die elk interieur een “jungle-tintje” geven. Zoek een goed plekje uit de zon en geef regelmatig wat water, verder heb je er geen omkijken naar. Een makkelijke kamerplant die je lang veel plezier kan geven! Deze plant groeit in een pot van 14cm diameter. Verzorgingstips : zie onderaan

€ 65,00 (incl. btw)

Karoo is een verticale tuinwand, gemaakt uit gerecycleerd plastic. Het vierkante bloembakje is in negen compartimenten verdeeld. De plantjes worden tegengehouden door vilten lapjes, zodat ze niet uit het kader kunnen vallen. Naast een modern en strak design, is Karoo ook heel gebruiksvriendelijk.Aan de bovenkant van het kader is een gleufje gemaakt waardoor je water kunt gieten. Zo kunnen je je planten heel gemakkelijk en zonder ingewikkelde kunstgrepen water geven.

Karoo is heel eenvoudig te installeren. Je hoeft enkel twee vijsjes in de muur te schroeven en zo de Karoo op te hangen.

Opgelet: exclusief micro-drip en planten

€ 27,20 (incl. btw)

Heb je nog wat ruimte bovenop een kast? Neem dan deze set van 3 hangplanten. De Muehlenbeckia maori, Pilea depressa Sao Paulo en Chlorophytum comosum Bonnie zijn alle drie planten die goed tot hun recht komen op een randje, aangezien ze mooi naar beneden kunnen gaan hangen. De Muehlenbeckia en Pilea doen dit met hun steeds langer wordende takken, de Chlorophytum doe dit door stekken aan lange takken te maken.

Kan niet verbinden met Instagram of je hebt geen toestemming om media te verkrijgen van Instagram.
Geen media

Menu

Instellingen

Delen